EJHA emberi jogi képzők képzése – 1. nap

Az EJHA – Emberi jogi nevelők hálózata országos emberi jogi nevelési képzést hirdetett multiplikátorok számára, melyre az egész országból várta olyan szakemberek: pedagógusok, képzők, kortárs segítők, szociális munkások, diákok, aktivisták, mozgalmárok és mások jelentkezését, akik saját környezetükben – legyen az iskola, kortárs csoport, civil szervezet vagy más – szeretnék oktatás-képzés révén előmozdítani a fiatalok (és idősebbek) emberi jogi tudatosságát, elkötelezettségét, társadalmi felelősségvállalását és részvételét, az egymás iránti toleranciát.

A tréner team tagjai több mint 40 jelentkezőből választották ki azt a 22 embert, akik augusztus 13. és 16. között képződnek a Budapesti Európai Ifjúsági Központban, majd ezután 4 hetes e-learning fázisban vesznek részt, hogy végül októberben egy újabb 2 napos találkozón készüljenek fel a saját emberi jogi nevelési projektjeik megvalósítására.

Az első nap folyamán a ráhangolódásé volt a főszerep, a résztvevők megismerkedtek egymással, a képzési programmal és megosztották saját nézőpontjaikat az emberi jogokról. Holnap folytatjuk 🙂

One thought on “EJHA emberi jogi képzők képzése – 1. nap

  • 2018-08-13 at 22:17
    Permalink

    baro/szuper/kiraly/meno a weblap!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük