EJHA képzések 2019-ben is!

Az Európa Tanács támogatásával és az Amnesty International Magyarországgal együttműködésben idén nyáron két háromnapos képzést tart az EJHA. Egy bevezetőt azoknak akik most ismerkednének meg az emberi jogi neveléssel és egy haladó szintűt, azoknak akik már végeznek ilyen tevékenységet.

Az egész országból várjuk olyan szakemberek: pedagógusok, képzők, kortárs segítők, szociális munkások és segítők, aktivisták jelentkezését, akik saját környezetükben szeretnék oktatás-képzés révén előmozdítani a fiatalok emberi jogi tudatosságát, elkötelezettségét, társadalmi felelősségvállalását és részvételét.

EJHA – Pedagógusok emberi jogi képzése

A képzés alapozó jellegű, olyanok számára ajánljuk, akik emberi jogi általános képzésen még nem vettek részt.

A tréning során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást szerezhetnek egyfelől az emberi jogokról és azok védelméről, másfelől a nonformális nevelés módszertanáról. Továbbá elsajátíthatják azokat a készségeket, amelyek révén hatékonyan tudnak megvalósítani saját környezetükben emberi jogi vonatkozású programokat vagy tanórai foglalkozásokat – igény esetén az EJHA képzés trénereinek mentorálása mellett.

A képzés ingyenes, szállást és étkezést biztosítunk.

A képzés ideje: 2019. augusztus 12-14.

Helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ, Budapest II. ker., Zivatar u. 1.

A jelentkezés HATÁRIDEJE: 2019. július 20.

Jelentkezési lap >>

További információk a felhívásban és a Facebook eseményben!

EJHA – Haladó emberi jogi képzés

Ez a képzés haladó jellegű, olyanoknak ajánljuk, akik már vettek részt emberi jogi vonatkozású (pl. globális nevelés, békére nevelés, tolerancianevelés stb.) képzésen, és rendelkeznek képzői/tanári tapasztalattal.

A tréning során a résztvevők továbbfejleszthetik elméleti és gyakorlati tudásukat, és segítséget kapnak ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjanak megvalósítani saját környezetükben emberi jogi neveléshez kapcsolódó programokat.

A képzés ingyenes, étkezést és szállást (kétágyas szobákban) biztosítunk.

A képzés ideje: 2019. augusztus 16-18.

Helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ, Budapest II. ker., Zivatar u. 1.

A jelentkezés HATÁRIDEJE: 2019. július 20.

Jelentkezési lap >>

További információk a felhívásban és a Facebook eseményben!

Kérdésekkel az EJHA koordinátort, Juhász Verát lehet keresni az alábbi elérhetőségeken: ejha.halozat@gmail.com, +36 30 9973088

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük